Ενδοσκοπικές Εικόνες Πνεύμονα

Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο μας:

«Ενδοσκοπικές Εικόνες Πνεύμονα: Βρογχοσκόπηση & Θωρακοσκόπηση»

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο σε pdf με μορφή CD-ROM το οποίο διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ* και δόθηκε αρχικά στα πλαίσια του 19ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου. Σκοπός μας είναι να φτάσει το βιβλίο αυτό σε όλους τους πνευμονολόγους και να βοηθήσει, ειδικά τους νέους, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη βρογχοσκόπηση, αλλά και στη θωρακοσκόπηση, και να τους φέρει σε επαφή με τεχνικές όπως η ΤΒΝΑ και η κρυοθεραπεία.

Το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ* από εδώ.

Εάν ο αρχικός σύνδεσμος δεν σας παραπέμψει, αντιγράψτε και επικολλήστε την ακόλουθη διεύθυνση στη μπάρα διευθύνσεων του περιηγητή (browser) σας:

https://www.dropbox.com/s/v5p69jqajxa5tcs/Endoscopic_Images_of_the_Lung_GR.pdf

Τα οποιαδήποτε σχόλια/προτάσεις/παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτα και θα θέλαμε να τα στείλετε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:  admin@pneumevah.gr
εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα:

* (Υποχρεωτικό πεδίο)

Powered by Fast Secure Contact Form

*Το έργο αυτό διέπεται από άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα. Προκειμένου να δείτε ένα αντίγραφο της άδειας αυτής, επισκεφτείτε http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/.

Συνοπτικά:

Είναι ελεύθερη: Η αναπαραγωγή, διανομή και παρουσίαση στο κοινό του Έργου

Υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Αναφορά προέλευσης: Θα πρέπει να κάνετε την αναφορά στο έργο με τον τρόπο όπως αυτός έχει οριστεί από τον δημιουργό ή τον χορηγούντα την άδεια (χωρίς όμως να εννοείται με οποιονδήποτε τρόπο ότι εγκρίνουν εσάς ή τη χρήση του έργου από εσάς).

Μη Εμπορική Χρήση: Δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έργο αυτό για εμπορικούς σκοπούς.

Όχι Παράγωγα Έργα: Δε μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.